The Underground Lot || BABY ELVIS

Una dintre cele mai faine, da’ faine, trupe de pe la noi, din vestul sălbatic și de peste Carpați – Baby Elvis. Pentru cei ce nu au auzit de Baby Elvis din Oradea, vă explică ei cum stă treaba mai jos. Pentru cei care știu de gașca asta de gagii, detalii picante despre parizer, ravioli cu castraveți murați, melci, râme și gogonele… tot mai jos.

RC: Ce mai face bebelușul?

B.E.: Hai noroc! Bebelușul stă liniștit deocamdată. Fiecare dintre noi își cam vede de treburile personale perioada asta.

RC: Am observat că e o adunătură de oameni foarte harnici prin Oradea. Care e HQ-ul vostru și cum vă menajați creierele creative?

B.E.: Da, s-a format o comunitate foarte frumoasă în jurul studioului Postanalog. Cu toții colaborăm, unul cu celălalt și încercăm să ne ajutăm cât mai mult proiectele din care facem parte. Nu avem o metodă anume prin care ne menajăm. Pur și simplu ne vedem la studio, bem un pahar de apă și cântăm.

RC: Ce părere aveți despre faptul că Elvis își negrea părul?

B.E.: Good for him! Sperăm că folosea produse de calitate. Nu a chelit, deci probabil a folosit doar produse bio. Părea un dude care era foarte interesat de look-ul lui, deci nu ne mirăm. Sex, drugs and jet-black hair!

RC: Iese bebelușul de la creșă anul ăsta și aruncă cu ceva live-uri în stânga și în dreapta?

B.E.: Încă nu avem așteptări mărețe nici pentru anul acesta, așa că nu promitem foarte multe.

Pentru noi contează mult concertele cu public. Fără conexiunea cu voi, nu ne simțim deloc bine. Până la urmă de asta și facem ce facem, ca să cunoaștem cât mai mulți oameni și să ne simțim bine împreună. Nu am reușit să rezonăm deloc cu toată mișcarea asta de concerte online and shit. Din cauza asta am pus pe pauză orice apariție sau lansare până acum. Când situația cu care ne confruntăm ne va permite să vă vedem față în față, sigur că vom reîncepe să cântăm. 

Avem și un EP nou care așteaptă să iasă din cuptor, odată ce lucrurile vor reveni cât de cât la normal.

RC: Dacă rock & roll-ul ar dispărea de mâine, cu ce ați cocheta?

Mark: Mutarea melcilor și a râmelor de pe trotuar pe iarbă.

Oscar: Mutarea în Canada.

George: Ravioli umpluți cu castraveți murați și gogonele.

Alex: Comentator de fotbal.

RC: Asta o să fie amuzant: descrieți Baby Elvis pentru un sudist ca mine.

B.E.: Un platou cu mici de la Cocoșatu’ și shaorma de la Dristor cu miros de Sat Boss din Dedulești, aruncat pe jos dintr-un taxi în Militari în timp ce la radio merge ceva piesă de la Dorian Popa.

RC: Iar asta ar trebui să fie ușoară: 13 lucruri care nu ar trebui să îi lipsească unei trupe din backstage:

B.E.: Parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer, parizer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s