Dăm un shot? CRS

Vorbeam cu Lori, basul de la Riot Monk despre diverse și-mi zice că face ceva cool cu nește oameni și atunci îl iau la întrebări cum mi-e felul. Pentru voi, desigur 😜.Io: Așa, ce ziceți că faceți?

CRS: Salutare! Uite o variantă metal a faimoasei piese A Hard Day’s Night de la The Beatles. Reinterpretarea vine însoțită de un videoclip. Te-am prins 😜?

Io: Cam da. Reinterpretările-mi plac. Coverurile sterpe mai puțin. Păi și voi cine adică? Ce-ai aia CRS?

CRS: Good point 😉. CRS All-Stars a luat naștere la inițiativa producătorului Nimrod Szedlacsek, unul dintre deținătorii studioului de înregistrări Corvin Recording Studio din Cluj-Napoca, chitarist șimembru fondator a trupei Altar. (n.b. aici mi-au captat atenția calumea 😊 )Printre trupele care au trecut pragul studioului se numără FronT, Zarcov, The Six Martini, Desperado, Funk’e Fetish, Sky Swallows Challenger, dar și nume consacrate precum cântăreața de jazz Teodora Enache, Jared Falk de la Drumeo și vocalistul Răzvan Pașca

Pentru CRS All-Stars, Corvin Recording Studio a colaborat cu nume cunoscute din muzica clujeană și nu numai! Astfel, proiectul îi are în componență pe cei patru vocaliști:Răzvan Usineviciu, fost vocalist al trupei Times of Need are la curent un proiect personal numit Răzvan’s Sessions cu care interpretează într-o variantă hard rock piese cunoscute precum I Don’t Wanna Stop de la Ozzy Osbourne, Sharp Dressed Man de la ZZ Top sau The Bible or the Gun de la Blues Saraceno.

Urmărește-l pe Răzvan: https://www.facebook.com/RazvanSessions.


Octa Băieș este solistul vocal al trupei Hazard din Cluj-Napoca, unde activează de la începuturile formației de mai bine de 20 de ani. Abordând de-a lungul timpului atât compoziții proprii dintre cele mai diverse cât și coveruri, trupa Hazard este un staple al formațiilor de evenimente autohtone. Octavian a mai colaborat și cu nume precum C.A.S.H., Camelot, Hangover și cu alte proiecte muzicale. 

Urmărește-l pe Octa: https://www.hazard.ro/.


Mano Botond Ráduly, semifinalist al emisiunii Vocea României din 2017. Mano a dat dovadă de momente inedite în cadrul concursului, alegând să interpreteze piese pline de energie precum I Am The Fire de la Halestorm dar și șlagăre rock precum House Of The Rising Sun de la The Animals sau In My Defence de la Freddie Mercury.

Urmărește-l pe Mano: https://www.facebook.com/Mano.official.Dudu Isabel, un personaj care nu mai are nevoie de prezentare pe scena muzicală clujeană. Dudu a participat și el la emisiunile Vocea României și Românii au Talent în 2013 și 2018 respectiv unde a interpretat piese precum Jump de la Van Halen și Sweet Dreams (Are Made Of This) în varianta lui Marilyn Manson. Dudu Isabel l-a interpretat din nou pe Marilyn Manson în cadrul proiectului Marilyn Manson Superstar, a activat într-un proiect tribut Ronnie James Dio numit HUNGRY FOR HEAVEN și în faimosul proiect Speak Floyd care este un tribut adus legendarei formații engleze, Pink Floyd. Cu toate acestea, proiectul de suflet al lui Dudu Isabel rămâne însă trupa Seven din Cluj-Napoca.

Urmărește-l pe Dudu: https://www.facebook.com/duduisabelofficial.


Io: Bine așa!! Dar pe lângă vocaliști e nevoie și de band. Ei cine-s?

CRS : CRS All-Stars are în componență și instrumentiști cu realizări grele sub centură, la chitară avându-l chiar pe inițiatorul proiectului, Nimrod Szedlacsek. Membru fondator al trupei Altar, Nimrod a activat în formație între anii 1991 – 1999 ca și chitarist. Mai apoi, Nimrod a activat și în trupele Shekinah, 4motion, Nimrod’s Weapon, și Masterpiece. În anul 2014, Nimrod a pus bazele Corvin Recording Studio unde este producător muzical și inginer de sunet.

Urmărește-l pe Nimrod: https://www.facebook.com/CorvinRecordingStudio.Astfel, la bas îl avem pe Lorand „Lori” Czibere, basistul formației de Grunge și Alternative Metal Riot Monk în care este membru din 2015 și cu care are la activ două EP-uri, „EP1” și „430294” și un LP, „AER”, lansate. Împreună cu Riot Monk, Lori a împărțit scena cu americanii de la Black Stone Cherry și Crazy Town, dar și cu trupe românești de notorietate precut Phoenix Transsylvania, Vița de Vie sau Dirty Shirt. Cu Riot Monk, Lori a lansat piese precum faimoasele Be Pălincă, Orișicui sau Contează.

Urmărește-l pe Lori: https://www.facebook.com/riotmonkÎn spatele tobelor o avem pe Julia Kocsis, una dintre cele mai cunoscute femei toboșar din țară. Julia a fost membră a numeroase trupe unde a ținut ritmul și cu care a ajuns să susțină concerte în toată țara, trupe pecum Blood Print, Band For Rent, FronT, The Different Class și Relative. Pe lângă trupe Rock și Metal, Julia a făcut parte și din proiectul 100 Pentru România, unde a bătut cu nume precum Adrian Despot, Cornel Ilie, Călin Goia, Flavius Buzilă, Mircea Baniciu, Cristi Minculescu, Florin Grigoraș, dar și Dan Bittman și Roman Iagupov (Zdob și Zdub). Julia a făcut parte și din evenimentul Queen Classics by Vlad Maistorovici din 2019 unde a interpretat piese faimoase din repertoriul trupei Queen ca și solistă a orchestrei de coarde a Filarmonicii Paul Constantinescu – Ploiești la secția percuție/tobe.

Io: Adică un fel de selecționată de metal care joacă un amical pe The Beatles, nu?

CRS: Numa’ amical nu poți să zici unei piese metal, dar DA, fiind vorba de The Beatles.

Io: Unde putem vedea videoclipul?

CRS: Am muncit ceva la el și am avut noroc de tot suportul prietenilor. Clipul reinterpretării A Hard Day’s Night a fost realizat cu sprijinul Mozaik Brother & Roland și a fost filmat în halele Pikowatt – Sound & Light de către Bernard Naghi.

Puteți să-l vedeți aici proaspăt lansat. Sperăm să vă placă 😊!!


Io: Hai mersi și să mai faceți!

CRS: Rock on!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s