Bad boyz gone goodCine n-a auzit despre Tourette Roulette după atâtea hituri în topurile din muzica indie locală ar face bine să le dea un like și, mai ales, să meargă la concertele lor. Asta este totuși o provocare pentru că nu-s chiar așa dese. Tocmai ce s-au reîntors în 19 aprilie pe scena din Control după mai bine de doi ani. And what a comeback!!Sala mare, avant-Brutus, marți ploioasă de aprilie. N-a fost sold out, dar a fost ce trebuie în public. De fapt, cam ăștia suntem pe zonă că am început să ne cunoaștem după nume 🤣.

Dan Minel Stoica la magie și chitară electrică, Mihai Marin la serioase pe bass, Boddy secția ritm și balan, iar la voce și tupeu NarcisEl CapitanAxinte. Asta-i gașca de bad boyz with great music.Plin la scenă de gagici care au dansat mai tot timpul. Au și de ce 😜. Bine, am văzut și genul băutoare de apă, dar cred că veniseră pentru altceva. Acolo era despre imersia în showul pe care-l fac băieții ăștia.

Nu știu să mai existe o trupă care să fie în stare să includă disco și metal în același setlist, cu trecere prin funk sau electro. Cele două laturi ale muzicii lor s-au întrepătruns permanent mutând spectatorii dintr-un mood în altul ca un ruliu. Tambourine, Liar, Somebody Stop Me! – aici Narcis puteai să strigi și mai tare mesajul de dinaintea piesei 🤘 – sunt din latura cu mult distors a muzicii lor. Iar Tower … ♥️♥️♥️!!!Este prima oară când văd piesa asta live cu tot cu Mihai Clor de la Breathelast. D-abia am ținut telefonul să fac un live. Îmi venea să pornesc un circle că tot nu cred c-a avut Controlu’ așa ceva 😉.

S-a cântat mult de pe T!T$ ocazie cu care mi-am adus aminte că le-am recenzat albumul de debut. Totul se muta firesc pe soundul din prezent al trupei, cel dinspre electro/disco/alternative și hiturile ultimilor ani Și Gata, Commando Pizza, Disco Gigi, Lorin și proaspăt lansata #Năbădăi, un nou șlagăr în devenire pentru vara 2022.Bis cu sindrom Tourette în plină desfășurare și sala urlând în delir pe Droguri un mesaj de suflet. Trebuia să fii în Control pentru asta 😜.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s