Sacoșa cu prospături #15

Yesssssacoșaaaa….

 

yes-tote-bag

 

The Mono Jacks1000 de DA După ce m-a sfâșiat piesa la prima audiție, după ce am văzut lume plângând la lansarea din Fratelli, acu’ mă lovește și videoclipul. N-am ce să adaug. Uitați-vă și traduceți voi pentru voi…

 

Aida și Noi feat great Iliescu Parastas la New Orleans  O epopee balcanică a parangheliei post-îngropare. Amestec de ritm funerar și manele, de Guță și Davorin Popovic, Despacito, Liiceanu și cu Pleșu, ochelarii dă doliu, jmekerie a la Iliescu, tril de la Aida, ritm do Chile Ati via Balkan, bass serios și saxofon de tăiat la vene. Ați înțeles ceva :)? Nu? Ia luați de ascultați!

 

Uniforma Ora rotundă – pop punk sau post punk cu new wave și synth. Și piesa și videoclipul alternează între momente geniale pe video și pe lyrics. Deliberat sau nu, decideți voi. Pentru mine rezulatul e că m-aș destrăbala pe piesa asta și acum caut pe unde mai au cântări băieții ăstia :).

 

Petra Acker  – Thankful  Hai să vă liniștiți puțin cu un jazzy soul, încă o piesă scoasă de Petra & band. Oare urmează o lansare de album?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s