Sacoșa cu prospături #16

Sacoșă de prin București…

sacosa_cu_imagini_din_bucuresti_1

 

 

Basska feat Bean MCÎn orașul meu   Nou intrata trupă în satul Subcarpați iese cu un dub-ska pe care avem și vocea lui Bean. Tare piesa! Un manifest despre locuirea în București. Clipul filmat prin București și Expirat. Îmi place drumul pe care au luat-o.

Jack of all trades – O oră din viața mea  Câmpinenii revin cu clip și piesă nouă lansate în J’ai Bistro. Același rock alternativ melancolic, cu versuri inspirate din ce ți se întâmplă ție într-o oră. Clipul e fimat și el tot prin București, Cismigiu, Izvor, prin barul Centru, pasajul Victoria, chiar și imagini de la un protest din fața Casei Poporului.

FiRMA Prietene imaginar ( Deșteptarea Primăverii)  Piesa este primul single de pe albumul inclus în spectacolul “Deșteptarea Primăverii” in regia lui Vlad Cristache, pus în scena la Teatrul Mic dinBucurești. O piesă centrată pe conflictul dintre generații în care cântă live trupa, iar muzica originală este compusă de Daniel Rocca Eu caut bilete deja ;)!

 

 

CrizeMurmur  O baladă alternativ-metal cu accente dramatice și o combinație de voci de efect. Scot numa’ chestii bune băieții ăștia de la revenire ;). Lyric video cu imagini din concertele lor, e chiar bun și ce trebuie. Concerte ceva?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s