Sacoşa cu prospături #17

Bă băeț’! Asta nu mai e sacoşă, e deja valiză 🙂

 

 

OCSVorbești în somn  Piesa de mesaj și super clip! Dan Amariei e un fel de Frankenstein under construction prin care curg mesaje de facebook, informații din big data lake și, bineînțeles,  muzică :). Mă bucur că-și păstrează inspirația și *oaiele ;).

 

Jurjak Vântul  Electo-blues-rock și voce cu mister de Mister Jurjak ;). Clip filmat în Dianei 4 foarte bine montat, filmat, gândit. Parcă are ceva din atmosfera lui von Trier. Fain că recunosc  și oameni cunoscuți prin el ;).

 

Moon MuseumColac peste pupăză Partea a doua a poveștii de ură și cafteală între Oigăn și Vladimir Proca (prima e Vârful cu Dor în caz că n-ați urmărit blogu’ ăsta), acum versiunea de iarnă, în care continuă întrepătrunderea abisală între western și SF, o propedeutică parcă pentru ce va să vie ;). Iar o piesa în limba română, iar schimbări de sonorități ca de la maeștrii, iar voce Ami Crișan divină, iar îmi place :).

 

Balkan TaksimCapra Piesa este o interpretare personală după melodia marelui cobzar Marin Cotoanță. Clipul e din show-ul lor din Control. Electro-doină pe care-ți vine să te tot învârți.

 

Melting DiceScrisoare  De pe recent lansatul album Cord Cablu Creier. Alt clip bine filmat. Mă bucur că au ales piesa asta si ca le-a ieșit așa bine. E preferata mea de pe album ;).

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s