Sacoșa cu prospături #25

Asta e amestecată rău. Metal, pop, folk, electro :)…

Shopping-Bag-XI_-Ochre-Mixed-Media-on-Canvas-20-X-20-web

Arashai Zeu ateu O piesă de pe albumul lor Secol de Iluzie lansat online acum vreo 2 ani și live în Fabrica acum un an. S-au gândit că merită clip și bine au făcut. Așa mai revii în atenția publicului. Și piesa asta chiar merită! N-o pot încadra în ceva anume că are multe influențe, un fel de RAM în versiunea românească. Clip dark, cu distors pe imagini :). Foarte tari versurile, iar dacă vreți să dați din plete pe muzica lor îi vedeți pe 12 Iulie în Londophone la Well Lit Summer Nights #2.

Valeria StoicaJust a boy  Un cântec despre inocență. Vocea caldă a Valeriei e făcută pentru asta. Clipul e într-o ușoară notă retro cu iz de vacanță de vară :). Cred că se apropie lansarea albumului de debut.

Țapinarii Săgeată spre cer  Folkiștii mucaliți lansează o piesă nouă acum, în buza verii. Să aibă lumea ce urla pe plajă la foc în noapte ;). Să stau și să fac nimic / Să nu vreau să mă ridic, parc-o aud în față la 1st Stage. Clipul e filmat în Quantic cu imagini din piesa Șoimul. 

Are You AnywhereAfterlove     Un soulectro cu un tempo crescendo exact ca revenirea de  după o despărtire, o engleză excelentă și un clip chill filmat pe frumoasele coclauri mioritice :).

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s