Din backstage

M-am trezit cu o invitație la o discuție despre Awake festival la o conferință organizată de PR Tea and AD cookies. E o inițiativă cu mai multe evenimente cumva orientată spre cei care organizează, crează, comunică în zona industriei muzicale. Mi-a atras atenția subiectul, dar şi invitata, Laura Coroianu, CEO Emagic, fondatoare Emagic şi Directorul festivalui Awake. V-am scris deja că pentru mine a fost surpriza plăcută a anului trecut acest festival şi am aşteptări mari de la el anul acesta.

Sala plină, neaşteptat, de tinere absolvente sau în curând absolvente ale facultăților din zona de PR şi comunicare. Parte masculină mai putin :).

Laura a vorbit practic despre istoria evenimentelor live de nivel internațional din România din 2007 încoace, trecând prin B’Estfest şi ajungând până la momentul Awake. Experiența şi experiențele duc spre un concept de boutique festival care va creşte organic, care nu va vâna câştiguri nesimțite, care nu va fi un hit and run, care vrea să continue. Îmi place că mențin comunicarea cu publicul lor, începută chiar la festival cu diminețile de cafea din zona Feed your Mind. Îmi place că au luat în calcul ideile de acolo şi feedback-ul din festival. Îmi place că mențin şi dezvoltă ideea cu care au început.

Adaug şi eu nişte observații personale:

– Grijă la net/WiFi, să fie din belşug că aşa se duce vibe-ul

-Grijă la camping şi la condiții (a fost de nota 7-8, e loc de mai bine)

-Utilizarea fondului local şi a comunității din Gorneşti şi Târgu Mureş

-Implementarea unei aplicații sau a unei metode de comunicare cu oamenii din festival pentru informații legate de program, surprize, concursuri, vreme, urgențe

-Poate ceva pe apa Mureşului

God speed, Awake !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s