Sacoșa cu prospături #26

Azi e mai cu basme, cu povești…

fairy tale

The Glimpse Fairy tale  Pop punkăreală de calitate din Rep. Moldova, da’ n-ai zice că-s de acolo. Sună brit. Piesa e plină de energie și te cam ridică de pe scaun :). Nu degeaba au câștigat băieții un loc la Own the stage @ Electric Castle.

Baby ElvisWhite elephant  Băi pe orădenii ăștia dacă-i aude cine trebuie o să deschidă The White Stripes în curând. Și au șanse pentru că și ei au luat un bilet la Own the Stage. Un garage rock care te prinde și te face să dai din cap precum cățelușu’ din spatele mașinii. Clipul e haios rău, low-low cost, dovada că talentu’ suplinește banu’ până la un anumit nivel :). Citiți banda că merită 😉

 

 

Alina ManoleSalvează-mă   Să vă mai liniștesc puțin. Fata cu Luna pătrată și-a lansat noul album la Teatrul Nottara, Lucruri Simple. Un cântec despre partea amară a dragostei. Întotdeauna mi-a plăcut  poezia ei care acum e răvașită de un pian și vocea ei.

Trees OrchestraRăzboi    Încă o piesă de pe albumul lor fără nume își găsește identitatea vizuală. Post krautrock cu versuri despre o tânjeală intrinsecă ce așteaptă pacea. La fel cum așteptăm și clipul la Pace ;). Ce natural joacă puștiul din clip!

 

ElevenȘi tu și eu  O trupă relativ nouă, dar cu experiență. Alternativ/post-grunge cu puțin post-rock despre tu și eu. Au un ritm de o piesă la câteva luni ceea ce duce spre o lansare de album în toamnă :)?

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s