Under the bridge

Am găsit încă un loc mişto unde se ascultă şi muzică live de underground. Sub un pod. Podul lui Gogu Constantinescu din Parcul Carol. Nu ştiam cine-i Dl. Constantinescu, da’ m-a ajutat wiki şi bine-a făcut.

Locul e fain, chill, răcoare de parc, prețuri decente şi linişte numa’ bună de chităreală. Căci la asta am fost. La Electromagnetic Interference, proiectul one man band al lui Emi Bărăgan.

Curajos demersul patronului de acolo să aducă muzică din zona experimentală a blues grunge-ului printre clienții nu neapărat dornici de aşa ceva. Cu toate astea lumea a rămas la gigg, ba chiar au mai venit.

Emi a deschis cu Interpoziții culturale, o alegere perfectă. A cântat piese de pe albumul lansat deja, dar şi ceva piese noi. Am remarcat o piesă fără chitară, un fel de a capella ajutat de loop-uri foarte mişto, N-am făcut nimic parcă. Nu dorm e piesa lui cea mai nouă cu clip şi s-a auzit beton armat :).

Evoluează ambițios în proiectul lui aparent solitar. Ține-o aşa Emi, şi mai bagă speech între piese. De urmărit. Şi el şi locul de sub pod.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s