Sacoșa cu prospături #40

Rotund. Prefix schimbat. Ditamai… Scuzaț’, da’ e vară și scriu mai rar 🙂

Grocery-bag full

Unflicted Corporate side of the Moon  Zbaterea rock a  IT-istului de Pipera. Post-grunge cu ceva stoner și un mesaj puternic spre trezirea omului robot, programat să facă numai ce trebuie, ce vrea societatea din el. Clip lyric lansat online într-o zi de lucru cam pe când e vârf de meeting-uri si call conf-uri pe la corporații. Bine gândit ;)! Piesă de pogo refulator, de calitate.

Jean Gavril Cuțit la abdomen    Rock’n’roll hipsteresc. E în zona aia gri de nu știu dacă e pițiponceală sau treabă serioasă:). Iar gagici mișto în clip, tare metafora cu cuțitele scoase de peste tot de la tipe :). Da’ e a treia piesa care-mi place, deci declar că am nevoie de un live ca să mă decid ;).

 

 

For the WickedBXXM  Trapcore ardelenesc demențial! Pffoai cum sună! Scurt, da’ scoate dracii din tine. Poate fi piesă de moshpit sau de striptease. Alegeți voi :).

ROA Direct din spațiu   Revin Artificialii cu un trippy trap. E bine. Fanii cam așteptau ceva pe vara asta,  Flow de vară fiind deja pe repeat . Nu-i rău, da’ mai trebuie :).

SPAM Liliac  Ne liniștim un pic, mai ascultăm niște folk și mai Facem dragoste, da :)!?

Alin MOISE & Ovidiu ANTON Rezistăm  Un hard rock manifest inspirat cu siguranță de valul de proteste din ultimul timp. Îmi plac artiștii care au reacție la ce se întâmplă în societate. Prin arta lor sau pur și simplu ca și parte din societate. Arta nu  trăiește într-un  glob de sticlă!

Noi rezistăm, nici o clipă nu renunțăm / Iar într-o zi vom câștiga!  \m/

Sex Pula PistolAlbaștrii     Muzică de protest next level! Dacă o pui în Piață cred că iese cu pogo max :). Good timing, guys \m/!!

Lazerbreath Tropicana   Altă super-piesă! Vocea rechinului Mihai de la Breathelast pe funk-rock e ceva!! Mă bucur că explorează tot felul de zone muzicale pentru că vocea asta merită mai mult. Youtube, ai înnebunit! N-ai prins metafora sau ce? Ăsta-i clip de conținut explicit!?

Rockabella USJOM  Art-rock tribute to Vama Veche spirit. Un Shot, Un Joint și O Masă, tot o piesă manifest cumva pe aceeași idee cu prima piesă din sacoșă. Căutați-vă! Scoateți capu’ din turmă!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s