Sacoșa cu prospături #41

A venit, a venit toamna, băiii! Se umple iar sacoșa că prin august a cam bătut briza mării prin ea 😉

toamna

Adam’s NestNothing lasts for Eva După ce și-au terminat treburile academice cei doi simpatici ieșeni s-au apucat de treabă. Și au făcut-o bine. O piesă fără versuri, un stoner psihedelic, un post-rock melancolic sau pur și simplu un Adam’s Nest- rock ;). O piesă numa’ buna de coloana sonoră la un Twin Peaks. Clip minimalist, la limita cenzurării youtube-iene. Le readuc aminte că sunt pariul meu pe 2018 și că mai aștept piese de la ei. Plus un live la București că nu i-am prins în vară.

Familia JeffTataie sau Keep dreaming În sfârșit și-au făcut curaj și au lansat piesa. Hate-rock pe care se potrivește bine vocea Laurei Șincă și distorsurile mai agresive. Mă așteptam la un lyric video cu meme-uri rock ;).

Toulouse LautrecPasager Încă o piesă din cadrul proiectului VIDEO CONTENTIndiscret Social unde Cătălin Rulea a adunat trupe din alternativul românesc cu care a tras semnale de alarma despre bolile cronice ale societății despre care preferăm să nu (prea) discutăm. Ca și în piesa asta. Primul mesaj ajuns la mine a fost că soarta îți poate juca feste și-ți poate schimba sensul, scopul și statutul si ar fi bine în momentele alea să ai o plasă de siguranță întinsă de societate. Bun clip, nobil demers, sper și util. Mai e loc de încă un concert cu toate piesele noi ale acestui proiect, concert cu scop caritabil, dar și cu rol de reală conștientizare a tarelor societății în care trăim.

Yelllow feat. Skizzo SkillzJunky O piesă nouă, de sfârșit de vară, electro-pop-soul cu urme de trap și cu o voce feminină foarte bună. Despre Skizzo am mixed feelings, nu știu dacă face parte din target-ul demersului meu așa că mai bine nu mă pronunț :). Poate se anunță și un album.

PS cu iz comercial: Dume de mestecat are în sfârșit site cu shop on-line, nu mai trebuie să frunzărești pagina lor de FB după duma care-ți place pe tricou :). Succes fetelor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s