Sacoșa cu prospături #46

Mai pă rock…

headbanger

Fallen Our last Goodbye    Piesa este extrasă de pe recent lansatul album cu același nume. Metalcoriștii bucureștenii au material nou. Era și cazul că-i cam uitam. Bun, nebunie proaspătă, clip plin de istorie și istorii ;). Hai că arunc o ureche pe albumul pe care-l găsiți pe mai toate platformele digitale.

Bodark Oameni în cap   Încă un extras de pe UMANIAC. Rock progresiv cu ceva de spus. Piesa e aruncată în digital exact când trebuie. Ascultați versurile:

Cu sfântu-n gură-și condamnă frații
Dar dacă ierți ai mai mult

Chiar dacă ei nu vor asta, eu aș vrea să le ajungă piesa în mainstream poate așa ne mai facem și noi bine. La cap și la suflet…

Umbra Come as you are (live session)  De obicei nu pun în sacoșă coveruri, dar nu mă pot abține. O dată pentru că Nirvana e în ADN-ul meu și o dată pentru că interpretarea grunge în cheie post-rock le-a ieșit foarte bine.

Deathrattle Entombed alive   Ia de aici metal pur! Hai și un pic de trash. Cine zicea că e pe ducă. Piesa anunță un album. Nu prea i-am văzut pe afișe anul ăsta. Poate de acum încolo.

Cred Că Sunt ExtraterestruVăd lumea cum vreau eu să fie  Adică AFO’s chill statement. Face ce face, amestecă la cuvinte și rime și îi iese. Faine imaginile din începutul clipului. Cred că…vine album nou 😉

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s