Support Your Local Bands – Day 2

Ziua 2, Quantic, cel mai spațios dintre cele 5 cluburi care găzduiesc acest festival. Aceeași oră anunțată, dar aceeași problemă. Spectatorii, tributari obiceiului deja creat, ajung cu întârziere și, din respect pentru trupe, nu îți vine să începi cu 10 oameni în fața scenei.

Deci pe la 21:00 byron deschide seara, cu doar vreo 50 de oameni într-o sală mare. Dezolant, dar pare că nu i-a deranjat. Dan a făcut și ceva glume pe seama asta. Și-au adus aminte cum e să cânți în deschidere :). Altfel, un gigg de clasă, playlist cu de toate și, normal, cu bis.

După pauză au urmat juniorii serii, sextetul liric Dl. Goe. Ce am văzut a fost, probabil, cel mai important gigg al lor de până acum. Și-au marcat astfel și lansarea albumului Tineri, Sâmbătă, Duminică pe care-l puteți asculta și cumpăra de aici. Dacă nu i-ați văzut până acum mergeți și pregătiți-vă de altfel de concert. E un fel de musical :).

Are fir epic, o poveste să-i zicem de dragoste dintre un el, liber și frumos, vânzător la Mega Image și o misterioasă ea, Aida. Povestea trece prin gări , pe strazi, pe La coadă la Mega Image ( piesă la care și-au lansat tot ieri și clipul, vezi aici), are inserturi din Maria Lătarețu, rock, blues, reggae, funk, manele. Băieții au mișcare scenică, deseori mișună pe scenă , Dani , vocalistul, cel cu freza nouă, folosește toate tehnicile actoricești de a-și vrăji publicul. Și îi merge. Dansează fanele de rup :). De menționat și garderoba lor în ton cu numele și playlistul.

Pentru 2 piese a ajuns pe scenă și Aida, aka Ana Udroiu. La bis ne-au servit o piesă nouă, o reinterpretare după o piesă din anii ’60, adusă în România de Sergiu Cioiu de prin Franța lui Michel Delpech, Pentru că te ador. Foarte catchy. Ca de altfel tot show-ul lor. . Weekendul viitor îi gasiti la Bărbați pe Mătăsari ;).

Pentru că eram cu viitorul după mine n-am mai prins Pinholes. Trebuie să mă revanșez că nu i-am văzut de juma de an.

Ziua 3 vine în Control cu E.M.I.L. , Umbra și Fried Friend. Hai!!

P.S. A apărut și merch-ul oficial al festivalului ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s