Support Your Local Bands – Day 4

A venit rândul clubului Fabrica să găzduiască festivalul Support Your Local Bands, joiseara la concurență mare cu concertul COMA din Control. Poate în viitorul format al festivalului să se ia în calcul și astfel de “canibalizări” de public. Pănă la urmă e spre binele scenei de under și a spectatorilor ei să nu fie puși în fața unor drame de genul COMA sau OCS :P.

Deci, concert intim cu OCS, aflat generos la deschidere. Aproape că vorbeam în soaptă. S-au simțit ca acum 20 de ani, cred :). Asta a făcut ca la începutul de la Cineva să ne aducă vara înapoi Dan Amariei să se așeze frumos, lângă public, și să intre în piesă pe furiș, semi-acustic, ca la o chităreală pe malu’ mării.

N-o fi fost un succes de casă festivalul ăsta, dar cu siguranță a oferit momente memorabile :). Hai și Dau două beri goale la bis ca să fie toată lumea mulțumită!

Apoi , new entry pentru mine, bucureștenii de la Blue420, un trio de rock/blues/punk. Like de la prima auzire. They’ve got balls!

Proaspeți, tupeu, funny ( un pic din ce pot vezi aici). Păcat de condițiile sonore din Fabrica unde vocea și versurile se înceacă în bass și vibrații. Am reținut piesa Pot să// și piesa nou lansată #exist, un RHCP de la începuturi, o piesă manifest ( vezi și auzi aici ).

Seara a continuat cu orădenii de la BABY ELVIS. De unde mai aveau energie la miezu’ nopții după ce au țopăit în public alături de noi, nu știu :). Nu degeaba au câștigat anu’ ăsta Own the Stage la Electric Castle.

Un sound The Black Keys, garage rock cu potențial de zbânțuială. Cam așa. Când revin în București e un must see, dar în condiții auditive mai bune.

Azi e ultima zi și se anunță sold-out în Mojo cu The Mono Jacks în deschiderea Gramofone și The Speakers. Hai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s