Sacoșa cu prospături #52

O sacoșă explozivă!

explosive

The CaseThe means to an end   Material nou de la bănățeni. Like! Spread the love! Nu-i mai avusem de mult prin sacoșă și mi-au lipsit. Indie alt rock și o voce masculină cu distors natural ;).

 

Alex & The Fat PenguinsLove, another form of art   Fain titlu, metaforic. Piesă lansată în cadrul Support Your Local Bands Music Fest , ediția 1. Să facem artă, zic ;)!

IRISLumea toată e un circ  De regulă nu scriu despre trupe consacrate, din mainstream, dar am impresia că, prin plecare lui Cristi Minculescu, a intrat într-o zonă mixtă. Tocmai ce și-au lansat album nou în Hard Rock Cafe. Piesa asta, care dă si numele albumului,  are așa un fel de suflu nou, cât de nou poate fi un hard rock, dar pe versuri treaba e cam învechită. Videoclip plin de simboluri, interesant.

Bucium Drumul Robilor   Primul extras de pe albumul Zimbrul Alb ce va fi lansat curând. Epic rock cu iz de folk prin el și inspirație din basme și legende populare. Album conceptual având ca temă principală astronomia populară. Ascultați-o că merită!

Breathelast.Îmi lipsesc   Trilogia începută acum un an jumate ajunge la final. Aceleași versuri care dor ca mușcăturile de rechin, același ritm de tobe dement și vocea lui Mihai Andrei care-ți intră direct în creier, după mine una dintre cele mai bune voci de metal de la noi. Concluzia mea după aceasta trilogie este că monstrul trăiește în noi și trebuie să-l înfruntăm în fiecare zi altfel ți-o trage. Îl poți învinge și atunci îți va cânta în strune ;). Recomand să revedeți  Monstrul și Ascuns în pereți ca să înțelegeți povestea din ultimul clip.

Gray Matters  x Mihnea BlidariuZBOR  Băi ce tare sună vocile Laurei și a lui Mihnea împreună! Un electrocore aproape psihedelic.  Videoclip animat cu mulți ochi. Pe gustul meu ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s