Sacoșa cu prospături #53

O pun de-un ghiveci muzical :P…

funky-colorful-tote-bag-unique-beach-bag-grocery-bag-art-bag-mixed-media-art-tote-computer-bag-gym-bag-artist-tote-bags-faces-bag-kiss-bags

Alpha QGhost King   Aflați în turneu în perioada asta, sibienii mai lansează o piesă cu clip. Metal de la heavy la armony, de la riffuri agresive, la pasaje melodioase și cu o voce feminină cu potențial. Tocmai ce au trecut prin București la lansarea albumului Vița de Vie, dar i-am ratat. Shame on me.

ZmoalăcazanAttila  Băi, îmi place delirul ăsta dark hip-hop cu o construcție lexicală halucinantă și un clip cu buget redus, dar cu dans tematic, echipamente sportive și camere de lux :P. Pe 8 noiembrie în club B52, aveți ocazia să executați dansul de la 01:20 😀

FiRMA & Ana Blandiana – Dacă ne-am ucide unul pe altul     Capodopera a treia de pe albumul Poezii Alese Vol I .O altă alegere genială și aici mă refere la interpretare nu la poezie unde n-am curajul să mă bag :). Suprapunerea vocii lui Daniel cu a poetei te duce la ideea unui dialog care accentuează și mai mult mesajul poeziei. Și registrul muzical e diferit de primele două single-uri  extrase de pe album. Cred că o să-mi fie greu să aleg o singură piesă preferată de pe albumul ăsta :).

NEON Close to you  Un proiect electronic dance care-mi place. Cred că-s la al doilea single de abia. Mă văd conducând pe piesa asta, dar aș prefera să nu. Mai bine mă uit la clip. Un dans contemporan captivant și nu doar pentru că arată bine dansatoarea :).

RIT  Piaza rea  Folclor autentic, fluier, viori și rock, art-rock. Un iureș de versuri de inspirație populară. Are ceva ce mă atrage și n-am fost fan Phoenix. Își lansează albumul pe 13 decembrie la Palatul Regal din București.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s