Sacoșa cu prospături #56

Colecția de toamnă-iarna la versuri :)…

lyrics

 

JAZZ 8O să mori prost    Sau nu. Bagă-ți mințile în cap! Băi ce flow și în ce film te bagă piesa asta. Rap, chitară și vocea lui Silviu Pașca la refren și subliniat mesajul. Versurile sunt demențiale. Le-am ascultat de mai multe ori și tot le gasesc semnificații, regăsesc personaje, bucăți și din viața mea. Un clip one shot. O piesă cu cheltuieli minime, dar scoasă de unde trebuie și, sper, cu efect cât mai mare. Băgați la cap!

IMPLANT PENTRU REFUZ feat. Cătalin Chelemen (COMACER-PĂMÂNT  Ce duet vocal Octavian Horvath & Cătălin Chelemen! Nu m-au dezamăgit nici de data asta la versuri. Ia citiți aici:

Suficient cât am privit  /Visuri dând cu capu-n zid /

Şi mâini “harnice” sărind/  Gata să-l repare…

Al doilea single extras de pe un album ce va fi lansat la anul și care se anunță artă ;). Un videoclip despre cum “ne construim aripi din cărți, din muzică sau din raze de soare pentru a reuși din nou să plutim.”

BABY ELVISSpider   O piesă instrumentală dedicată Halloweenului ai zice, dar e mai mult de atât.   O manea psihedelică, o joacă de-a post-rocku’, cu de toate, mai puțin voce . Inserturi subliminale pe videoclip îți vor transmite informații valoroase :).

 

Greetings SugarWhite Lines  Piesa a cincea din noul lor proiect/album. Piese de inspirație, la care nu stau să lucreze o veșnicie în căutarea perfectului asta neînsemnând că fac rabat de la calitatea masterizării. Îmi place îndrăzneala lor și produsul în sine. Diferențe sesizabile de stil între piese probabil influențați de armonizarea mood-ului din ziua respectiva a celor doi. White lines îmi place cel mai mult din ce au scos până acum. Mai dance, mai electro, spre Editors așa ;).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s