Ține sus cu munca bună

   În ultimul timp explorez posibilitățile Bucureștiului de a se exprima live din undergroundul cartierelor. A fost rândul Trollo Bar de undeva de la intersecția cartierelor Rahova și Carol. O bombă cu ștaif, plină de supereroii Marvel pe pereți, cu o terasă care cred că face toți banii vara. Un spațiu parcă rămas agățat în timp acu’ vreo 20 și ceva de ani și unde doar oamenii au evoluat. Și asta te face să te simți bine acolo. Plus barmanul căruia îi mulțumesc pentru timp, povești și șmecheria de la God Father ;).

Deci am avut ce face până a început cântarea celor de la 20 Secole Vulpe (încă o trupă cu nume funny, după știți voi care 🙂 ).

   Un trio de funk romantic și amuzant, cu ceva rock alternativ, 100% ro adică doar cu versuri în română, toate piesele fiind compoziție proprie. Mai rar așa ceva la o trupă aflată la început. Tot la fel de rar este și numărul de fani, groupies care i-au însoțit acolo. Impresionat. Ori sunt ei foarte prietenoși ori sunt ceva șefi de departamente :D. De aici și dialogul permanent și amuzant cu publicul. Vedeti aici cum a fost.

   De auzit s-a auzit decent, în mare. S-a auzit bassul însă un pic cam tare la unele piese. Ei construiesc un sound mai rar abordat în zilele noastre, unii ar spune depășit, eu spun că și-au găsit nișa. Uneori mi se părea că surpind frânturi din Timpuri Noi (versiunea cu Artanu) sau Vunk. Am reținut piesa Altcineva la care văd ca au și clip lansat de curând ( vezi aici). Ne mai vedem!

One thought on “Ține sus cu munca bună

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s