Sacoșa cu prospături #59

Exquisite!!

lyrics

Gramofone Mr. Government Începem ușor cu un groovy indie rock proapăt lansat în Quantic de băieții de la Gramofone. Eu am auzit piesa asta de ceva vreme și am zis de atunci că are stofă de hit. Nu știu de ce, da-mi aduce aminte de vară 😉 Foarte bună orchestrația!

Jack of all TradesA doua încercare Creștem puțin ritmul și distorsul și ajungem la o poveste personală ( și nu doar a lor). “Dă-ți voie să greșești pentru a putea învăță cu adevărat”. Piesa ar putea fi folosită drept imn al remotivării celor căzuți prin depresii, celor care n-au curaj să iasa din zona de confort și părinților care-și vor copii perfecți. Eu unul o s-o pun printre piesele terapeutice ;).

The CaseMeans to an end Accelerăm cu timișorenii de la The Case care scot și clip la recent lansata Means to an end. Vi-l las aici ca să vă readuc aminte și piesa.

FiRMA Vis cu cai Aici deja ritmul e dat de galopul iabraș (un cuvânt nou pentru mine) din caii lui Leonid Dimov. Alta piesă de pe albumul “Poezii Alese Vol I” la care am avut o reacție epidermică. Habar n-aveam de Leonid, darămite de poezia asta. O metaforă postmodernistă despre viața ca o goană. Genială! La fel ca și punerea ei pe muzică. Ritmul crește și coboară odată cu intensitate versurilor, vocea lui Rocca e ca un ecou lasând originalul cu vocea poetului în prim plan, plus niște efecte sonore ca tușa de final a unei lucrări în grafit. I-am scris lu’ Moșu’ că vreau albumul ăsta sub brad 😉

Alternosfera Lucis Breaking news!! Au stat ce au stat și uite ce-a ieșit! Un răspuns parcă dat peste ani de romanticii rockeri moldavi Luceafărului lui Eminescu. A coborât în jos Lucis și ne-a spart planeta albastră ca să-și găseasca fata. Povestea s-a schimbat. Ce dor mi-era să mă cheme Alternosfera ♥!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s