Sacoşa cu prospături #60

Se apropie MC 😉

CRIZEMonolog Ceva nou de la Crize! Prima piesă scoasă după lansarea EP-ului 17. Alternativ metal cu versuri cam dureroase.

DirtigluuToxic New entry pentru mine. Un shoegaze/punk delicios de zgomotos şi frânt armonios. Ceva inedit pe la noi. I-am ratat până acum, dar s-au calificat la must see ;).

FronT feat. Mihai Breathelast.Arme albe Metal clujean. Ceva bun, conform standardelor, cu tot cu vocea lui Mihai de la Bretahelast. Îi puteți vedea live pe 7 decembrie în Flying Circus.

BABY ELVISLast Thursday Rămânem în zonă, mai la vest spre Oradea, mai la vest spre garage/indie rock. Băieții sunt într-un mini-turneu, dar au avut timp să ne dea un live session cu o piesă nouă.

HoțiiTot ce e frumos Prima piesă a unei, să-i spunem, trupe noi. Şi prima bijuterie totodată. Cred că a început în studiou ca o joacă şi a ieşit asta. Un jam session al unui supergrup cu miez de Pinholes, cu trompeta lui Mihnea din Luna Amară şi cred că încă vreo 6 trupe reprezentate pe acolo. Nu pot decât să zic “Mai vreauuu!!!”

BucovinaStele Călăuza Primul preview de pe ce va însemna noul album ce va fi lansat pe 8 decembrie la Arenele Romane. Rock \m/!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s