Sacoșa cu prospături #63

Tot un pic dark&twisted. O fi de la lipsa soarelui :).

dark

Revolver TU    Da fuq! Uite ce mi-a aterizat de la Sibiu! Metal de la generația Z. Simplu și intens fix ca vârsta lor. Parcă-și urlă decepțiile primelor iubiri. Tocmai autenticitatea feeling-ului pe care-l simt în piesa mă face să-i dau un big Like! Și clipul e bine asortat cu piesa și cu generația lor. Mama și ce mișto e urlat acel TU pe refren . Tre’ să-i văd într-un live.

ANTON Amintirea ta   Tot heavy metal, tot despre despărțire, dar de la o alta vârstă. Sesizați diferențele de abordare. De manual. Așa vă ajut să vă înțelegeți mai bine prin rock ;).

Ulise Unghia  Io încă nu știu unde să-i încadrez pe băieții ăștia. Mă trag spre folk după calitatea versurilor și instrumentele lăsate spre spectrul acustic. Da’ simt și ceva alt/rock pe acolo. Acum mi-au băgat și violoncelul ăsta mișto. N-am ce face decât să merg să-i întreb. Joi, 13 decembrie în Londohome. Care mai vine? 🙂

Greetings SugarBits of you  Pare că e ultima piesă din albumul/proiect al celor doi dark-alternativi. Au compus și scos 8 piese în ritm alert, fără să stea prea mult să le gâdile, așa, la ce le-a zis simțirea artistică. Și le-a ieșit bine. Nu-s piese ușor de înghițit,  șlăgărele. Despre Bits of you, cam așa ar trbebui să sune U2 în 2018 dacă n-ar compune pentru reclame sau ringtones ;).

Negru LatentIdila  Dark wave cu inserții orientale din Underworld. O combinație de voci rar folosită pe la npoi, la fel ca și stilul abordat care e de foarte nișă. Eu vă zic să mergeti să-i vedeți asta când o să se refacă ei fiind momentan în căutare de solistă. Cine se bagă?

JINXY VON D’ERS – Au album!! se cheamă. Artworkul arată într-un mare fel. Away, Glow și Sugar rush sunt acolo, dar și unele piese noi care trepideaza să vă intre în ureche ;).

Ascultați aici.

jinxy

One thought on “Sacoșa cu prospături #63

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s