Ningea bestial și Ana cânta…

… prin Londohome.

Daca vă vine prin minte melodia lui Alifantis și vă creeaza o stare de melancolie de iarnă în fața unui șemineu aprins atunci fix ăsta a fost feeling-ul la concertul Anei Coman din pubul de pe Praporgescu. Cozy, vin fiert, lumină puțină și toată lumea agățată de vocea ei.

Ana e din ce în ce mai prezentă pe scenă, nu doar în București, și e din ce în ce mi bucuroasă de asta. Curând își va lansa albumul de debut din care ne prezintă de fiecare dată câte una-două piese. Da data asta a fost The Hunt și Lust (pe care o puteți asculta aici). Bineînțeles Real life (singura piesă de-a ei cu videoclip), Places I’ve never been și Maybe (preferata mea) au fost și ele cântate. Asta e partea de compoziție proprie. În afară de asta Ana vine cu piese celebre pe care le cântă în felul ei. Și are un fel aparte de a o face. Nu te-ai aștepta ca piese de la Britney Spears (Toxic, Hit me baby one more time) sau Livin’ la vida loca a lu’ Ricky Martin să se încadreze într-un recital romantic.

O altă parte a cântăriilor Anei în ultimul timp e partea în care se “bagă” Alexu, la fel cum și ea apare în cântările lui. Trebuie să recunosc că e unul din cele mai mișto duete ad-hoc pe care le știu eu. N-au prea mult timp de repetiții, iar faptul că le iese atât de bine înseamnă pur și simplu că se potrivesc pe scenă. Cum ar fi să aibă un proiect împreună în viitor?

Pentru că trebuia să se termine cumva a fost cu bisul bisului de la Coma. Cântă-mi povestea. Și publicul a cântat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s