Original Ulise

V-am zis că-i caut live pe Ulise să mă dumiresc ce stil au. I-am găsit în Londohome– locu’ ăsta devine din ce în ce mai atractiv cu ce se întâmplă pe acolo.

Deci, am ajuns pe la ora de începere, 20:00 crezând că e numa’ bine. Ei bine nu. Deja era full. Nici vorbă să ajungi în față aşa că am reuşit cu greu să fac nişte poze. N-am prins nici dialogurile lor cu publicul care au fost din plin şi pare-se destul de funny după reacții. Nu ştiu de ce a avut Dan Stoica o cămaşa de hipster pe el şi nici poveştile despre piesele noi. Am avut timp însă de ascultat de acolo din colțul barului cu o cană de vin fiert.

Venisem cumva cu părerea că au un stil de folk cu drumms. Neah! Au fost mult mai pe distors, mai spre alternativ, chiar post-rock pe alocuri. Ce e din folk sunt versurile, pline de simboluri şi rime neaşteptate.

Au avut un playlist invers -gaussian :p. Început în forță, cu energie din plin apoi au redus uşor ritmul până spre piesele lente cum e Copia ei sau Unghia piese care au şi clipuri.. Pe final iar au accelerat puțin finalizând cu bisuri. Multe. Nu ştiu câte că tot erau chemați de fani.

În concluzie cred că e timpul să urce pe scene mai mari şi chiar aş vrea să-i întâlnesc la anul pe line-up de festival. Aviz amatorilor ( bookeri 🙂 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s