Sacoșa cu prospături #64

E mai mult un sac :)…

sac

BreathelastDead coins   Shark-metal! Piesa asta primește după câțiva ani un clip plin cu valuri și colți ;).

Riot MonkRiot day     Grunge metal a la  Pantera de la Baia Mare via Kruhnen Musik Hale din Brașov. Piesa de rupt ușa la office \m/!

The Kryptonite SparksPână acasă la ai mei    Colindul meu de anul ăsta! Scot rar băieții, da’ scot bine. Îmi place construcția piesei. Fix ca o vizită pe care o faci la ai tăi. Multe vorbe, liniște, apoi explozie de entuziasm și stare de bine. Trupeții au ajuns la vârsta aia la care conștientizezi că nu ești forever young, da’ sunt destul de tineri cât să mai aibă multe de cântat ;). Spor!

 

 

Just Another Lie –  Cam așa pare  Imnu’ corporatistului în varianta ska. Sound și atitudine. Îmbârligate versuri, da’ idee clară “Posmodernismul te bagă-n dubii” :).

Ce mișto tranzitie pe sax de la manea la café concert !

Alternosfera Fântănile    Balada pribeagului de sine. Cheia e în primele vorbe. Încep să ascult piesele lor cu o oarecare reticență că ar putea fi un mainstream mascat. Termin piesa și nu mai am senzatia asta.

Lexem Idei  Rămânem în sonorităti moldave cu 4 basarabeni stabiliți în București. N-au neapărat un sound inovativ în zona rockului, da’ o dreg ei cumva din versuri, din voce, de-mi place. Aș vrea să-i văd live.

 

First Division –  Căile abrupte  Iar o piesă cu cheia în prima propoziție: Pedeapsa cea mai mare e în frica de sine! Apoi se dezlănțuie hardcoru peste noi. Se cere pogo \m/!!

Hteththemeth Li(f)e  “este despre fiecare dintre noi, despre cum alegem să traim, despre ce alegem să facem și să spunem, despre minciuna și integritate, despre echilibru” citat din descrierea pe youtube.  Say no more and listen!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s