Sacoșa cu prospături #62

O sacoșă în care negrul are un rol important…

negru

RoadkillSoda Howling    Baladă stoner. Fac un exercitiu de imaginație. Dacă Nirvana ar mai fi compus în 2018 ai fi putut sctrecura ușor piesa asta prin MTV Unplugged-u’ lor ;). Îmi place ce le-a ieșit. I’m howling \m/!

Familia JeffMamaie – Acu’ de sărbatori are și mamaia piesă pe iutub. Despre cum a fost ea rockeriță pe motor cănd mergea spre ogor ;).

 

Bucovina Din negru (în mai negru)  Încă o piesă dezvaluită de pe noul lor album Septembrion ce va fi lansat pe 8 decembrie la Arenele Romane în București. O piesă tribut pentru cei plecați spre negru prea devreme în focul tragic de la Colectiv, o piesă despre negrul în care ne tot afundăm, un cântec care-și urlă răzbunarea.

 

Cardinal Minolta  Îmi place proiectul celor de la Postanalog Studios din Oradea cu sesiunile lor  de live 360. Acum i-au prins pe constanțenii de la Cardinal. Băieții sunt în mini-turneu de iarnă. Îi găsiți și în București, pe 13 decembrie, în Expirat. Fain Dați cu mausu pe ecran și parcă sunteți cu ei în cameră, fix în mijloc. Ready to pogo 🙂?

RIT Horile  Al doilea extras de pe noul album Piaza rea cu lansare pe 13 decembrie în București la Palatul Regal. Rock și folclor. Ei nu au piese de inspirație folclorică, ei combină cele 2 stiluri cu talent. Dacă dezlipești cele 2 partituri ies 2 piese tipice stilului lor, dar unite iese ceva nou, inedit, care sună  autentic și nu prea des auzit. Un proiect unic prin abordare. De mers!

om la lunăTimp pentru noi   Am început cu Howling închei cu un strigăt. Plăcut la prima ascultare. Indie folk sau când omu’ își scoate sufletul pe afară cum știe el mai bine. Nu l-am văzut live încă, dar s-a înscris printre priorități. S-a mai înscris și pe o altă listă ;).

 

 

One thought on “Sacoșa cu prospături #62

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s