Sacoșa cu prospături #65

Cu chestii neașteptate …

unexpected

Kings are OverratedYoung      Electro pop cu vocea lui Ciprian Paroș vocalul de la The Case. V-am zis că are o voce care poate face multe, acum îl aveți și în postura asta.

Senkarkă SNKRK  O trupă de abia lansată din zona hip-hop care adună în ea vreo 4 DJ de gen. Enjoy 🙂

 

FiRMAO, Rămâi!  Eminescu scria versuri de dark trip-hop pe când el (stilul) nu exista. A trebuit să treacă un secol juma’ ca Firma să descopere asta. Dac-aș fi prof de română așa le-aș introduce elevilor poezia lui Eminescu. Până una-alta mă duc să-mi iau albumul direct de la lansarea din Humanitas Cișmigiu. Moș Crăciun vine mai devreme ;)!

HVNDS Blue   21 Pilots de România are piese noi. Aud că or să dea câte una pe săptămână, deci albumul e pe aproape ;). Sună un pic mai matur, mai lucrat din ce aud acum, mai spre alt-metal. Bun drumu ;).

Zammorian Awakening  Se ia post-rock, se amestecă în muzică electronică, un pic de psihedelic și se asezonează cu visual abstract. Așa arată un concert Zammorian la care vă îndemn să mergeți! Piesa asta merită pusă la alarmă dimineață, no snooze 🙂. O să intri altfel în zi 😉

Vagabond Session || Balkan TaksimPână când nu te iubeam    Un proiect tare fain se desfășoară acum cu scopul de a surprinde reacții autentice la apariția muzicii în cele mai neașteptate locuri. Episodul 1 e despre Balkan Taksim și interpretarea lor la Până când nu te iubeam într-un tren personal. Ce urmează? Stați aproape de pagina lor și veți vedea. Dacă nu, oricum o să vedeți aici 😉

 

 

 

One thought on “Sacoșa cu prospături #65

Leave a comment