Sacoșa cu prospături #66

Caltaboș stilistic :P…

caltabos

Pinholes –  Amândoi de-o culoare + Hena || Postanalog Sessions    Un mix de iarnă, frig și apocalipsă tocmai la Oradea. Ca să vă aduceți aminte de piesele astea două ;).

MOISE – Oglinda   Un extras de pe recent lansatul album de debut Cine ești, cine sunt. Îl puteți asculta/download de aici. Asta e piesă instrumentală care mi-a plăcut, o baladă metal.

Chimie feat. Petra AckerDarul vieții    Trip-hop  de calitate. E prima piesă pe care îmi cade urechea de pe noul album a lu’ Chimie, Legenda celor 4 colțuri ale blocului. Foarte mișto integrată vocea Petrei Acker. Mă pun pe ascultat. Oare ce invitați o mai fi pe album ;)?

Greetings SugarMake up your mind  Credeam că gata la piesa 8, dar nu. A ieșit și 9. Cică mai vine și a 10-a până de sărbători. Băieții ăștia au descoperit filonul cu inspirație 😉

Moonlight BreakfastLook Up O schimbare de stil, o mișcare mai spre retro-electro, cu sonorități disco anii ’80. Sună bine. Și face bine căutarea unor noi modalități de exprimare artistică.

Cobzality feat. Mihai Călin –  2 fire, 2 paie     Varianta electro a cântecului popular cu același nume și versuri recitate de actorul Mihai Călin. Interesantă combinație.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s