Sacoșa cu prospături #68

Sacoșa dintre ani. Ce, credeați că muzica se oprește :)?!

Shopping Bags with 2019 New Year Sign. 3d Rendering

Șuie PaparudeMegrem mai departe   Piesa care dă și titlul recent lansatului și mult așteptatului lor album. O piesă statement, o piesă concluzie. Probabil marchează finalul unei perioade și aici mă refer la colaborările cu Bean. Fain clipul, cu rostogoliri de la stânga la dreapta, din față până-n spate de te ia cu amețeală :). Recomand să ascultați tot albumul lor aici.

FronT feat Mihai Breathelast. Arme albe       Metal greu de la Cluj combinat cu voce de rechin din Constanța. A ieșit o piesă de mesaj bine susținut de clip. Semne bune anu’ are 😉 \m/

Omu Gnom feat. Mihnea BlidariuLux     Un extras de pe Atenție la neatenție lansat anul trecut de Omu Gnom, un album cu multe colaborări interesante. Așa e și piesa asta unde rapul românesc se combină cu vocea și trompeta lui Mihnea de la Luna Amară. Nu știu ce să apreciez mai mult la piesa asta. Versurile, pe care vă invit să le ascultăți cu atenție pentru că sunt pline de simboluri; refrenul, care mă definește zdrobitor; sau mesajul care mă enerveaza de cât de adevărat e. Pune-o pe repeat până-ți intră-n cap!

E.M.I.L.Încrederea  e un joc   O baladă alt/rock despre ceva ce se găsește din ce în ce mai greu. Lansată în perioada asta ciudată a sărbătorilor s-ar putea să-i cam rupă pe unii.

Breathelast. & Lazerface – ALB   Ce surpiză faină de la rechini! Un colind. Atipic prin sound datorită colaborări cu Lazerface, dar atât de cunoscut după versuri. L-am pus în playlist-ul alternativ de Crăciun.

Alira MunSoul transfer complete     Un ambiental electronic numa’ bun de pus la maxim în boxe în timp ce tragi o fugă până la mare în ianuarie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s