Sacoșa cu prospături #69

Doldora 😛

Imagini pentru full shopping bag

Breathelast. The one where we bury our past Gata. Tot LP-ul definitoriu pentru rechini în 2018 este acum pe youtube. Aici. LP-ul se află în lista mea de albume pe repeat de anul trecut. Băgați urechea la el \m/!

Trees OrchestraAzi Și ei încep anul cu o piesă nouă. E și primul single de pe viitorul album. Mă bucur să aud că-și păstrează linia sonoră. Doar versurile se mută din zona militantistă în cea mai romantică în timp ce vioara lui Feras Sarmini se strecoară în prim plan ;).

Sex Pula PistolCărăm, Cântăm No comment. Eu nu mai știu cum și unde să-i încadrez pe băieții ăștia așa că-i las neîncadrați :D. Ascultați și voi ce-au livrat. Sunt tare curios cum o să (ră)sune în Expirat de ziua lu’ Vali aka 14 februarie. Luați-vă-ți belet că-i mic Expiratu‘ ;).

VAN DER CÜPIDHuman Scum New entry din Oradea. Space-punk. Să mai vedem, să mai primim piese dinspre ei, zic ;)!

Unflicted Get excited O altă surpriză plăcută. Îi știam cu un stoner mai romantic, dar uite aici ce au livrat la ultimul gig din Control. Agresiv și bun. Poate ar trebui să nu neglijeze filonul ăsta.

FiRMA & George BacoviaRar Un alt extras de pe albumul Poezii Alese Vol I lansat în decembrie. Poezia asta a primit acum mulți ani o interpretare folk de la Nicu Alifantis pe care o știti toți. Acum vine versiunea alt.rock-electro cu vocea originală a lui George Bacovia. Genială ideea FiRMA. Astept Vol II ;).

Barter Doar atât Că tot ziceam ceva de folk, Barter a lansat o piesă indie folk. Sunt și ei într-o revenire de formă după schimbarea componenței. Poate și un album anul ăsta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s