Sacoșa cu prospături #74

Sacoșa cu schimbări de stil 😉

changeCRIZESă nu mă ai   Mie personal mi se pare cea mai bună piesă a lor din ultimul an. Am tot ascultat-o zilele astea. Ca de obicei, cu versuri de zvârcolit sufletul. Parcă un pic mai mult synth și prog. Duce spre Linkin Park ;). Și cică mai au surprize, da’ le țin pentru concertul din 20 martie din Expirat.

Kings are OverratedNo sun  Trecem la o trupă nouă din electro-pop-ul autohton care-mi place cum a început. Sunt la al doilea single. Farmecul mi se pare venit dinspre vocea de alternativ a lui Ciprian Paroș care se reinventează în trupa asta.

Alexu and The Voices InsideEverlearn    Alexu strikes again. Mi-a plăcut piesa asta de la prima ascultare de prin concertele lui. O piesă în care să te cerți cu tine și să te împaci apoi. Fain dropul de la miezul piesei și cum reușește să reconstruiască momentul. De acu’ are și clip în care alternează peisaje faine, momente de fugă, simbolistică și pe el cântând. Pe astea din urmă le-aș mai fi redus. Dar chiar! When do we ever learn??

Negative Core Project Mare Acidalium   Trupa asta e încă live and kickin’. Chiar dacă mai sunt doar doi și concerte mai rar spre deloc anul trecut, uite că scot ceva nou. Apocalyptic core like.

Dirty ShirtPut it on    Folkcore de la Maramu pe care se poate dezvolta o horă la o nuntă de rockeri. Un videoclip anime funny realizat care-mi aduce aminte de Beavis and Butthead :).

Les Elephantes BizarresSkywalker   Poate cea mai electro piesă a lor. Sună bine, un pic dark & dancy. Îi puteți auzi la Positive Festival pe 16-17 februarie la Berăria H.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s