Sacoșa cu prospături #75

Am găsit un magazin cu marfă nemaigăsită până acu’ 😉

curious

D-L Goe 13 secunde  Asta era piesa mea preferată de pe albumul lor Tineri, Sâmbătă, Duminică. E o piesă despre o stare. Iar clipul e o nebunie în sine, o joacă, în care sextetul de rock’n’roll de mahala își pune haine femeiești peste testosteron. Cu ruju’ peste mustață trimit un mesaj pentru ăia care pricep. Get it 😉 !?

ZimbruDog heaven    New entry  la sacoșă. Eu când am găsit pe wall trupa asta am zis că e ceva de metal, dar surpriză mare. Două tipe și doi tipi cu un synth-pop cu alură punk care nu sună a trupă de la noi neam. Clujenii ăștia parcă-s marfă de import ;). De neratat la debutul lor concertistic în Cluj pe 16 februarie și la București în Control pe 23 februarie.

 

Sea Section –  Giants  Piatra Neamț in ză haus! Alt new entry. Indie rock din inima Moldovei via Radiohead. Atenție! Conținut ridicat de darkness! Nerecomandat capetelor seci și inimilor de piatră. D’abia aștept să-i văd live!

om la lună & Dragoș StratDistanță de siguranță  El cântă RAP. Rough Acoustic Poetry. Și iar mă rupe cu muzica și versurile lui. Să punem dor în distanță și ace-n nesiguranță. Cum s-o înțeleg eu pe asta? Mai bine nu. Unul din pariurile mele pe anul ăsta. Dați-i un like la pagină și stați aproape că vin și live-urile 😉

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s