Sacoșa cu propăspături #76

Sacoșa depresivoptimistă 😀

x-ray-bag-4

Ana ComanThe hunt     Cum e asta!! Sclavie autoindusă de depresia dependenței de iubire și păcat pusă pe o partitură dark-erotică, cu orchestrație minimală și voce de angel exilat. Zbang cum a ieșit :)! Sunt tare bucuros pe interior că am avut urecehea și tupeul să pun pariu pe Ana anul ăsta. Știu eu ce știu. Uite ce ziceam fix acum un an. Ana nu se mai joacă. Ana și-a luat zborul.

Sebastian LalaDiana Dolcan + Pierre C – Altar of you  Magie direct de la Brașov. Massive Attack, Sade și chitări funk&heavy într-un cocktail pe care aș vrea să-l mai încerc și cu alte rețete.

HiraethHypnosis   Metalcore melodic de la ieșenii care își scot astfel primul single de pe viitorul album. Un sound în care simt și ceva din good old trash, dar și ceva prog. Interesant ce va să vie ;).

 

CelălaltMănuși aspre    Rap de la Ateliere de Creație via Celălalt. Nu mai auzisem de mult ceva de la el. Îmi place flowul, mișto metafora din refren.

RITO viață de trăit   Hai să-i pun capac sacoșei cu optimism în stil RIT cu rock îmbibat de folclor, cu fluiere, caval, viori. Un extras de pe recent lansatul lor album Piaza Rea.

“Smulge mărul din măr când va fi rodit!
Încă mai ai pe pământ 
o viață de trăit!”

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s