Sacoșa cu prospături #83

Cam melodică sacoșa asta…

melodica

CRIZEVenin  Încă un extras de pe viitorul lor album. În același stil ca Să nu mă ai, un metal melodic, dar parcă transmite mai puțin.

 

Am Fost La Munte Și Mi-a PlăcutCând ziceai că pleci pe vapor?  Primul extras de pe abumul, La Deal , ce are  lansarea pe 11 aprilie în Control.  Cântec de ponton părăsit cu iubită pe el în timp ce-n zare vaporu’ matelotului forjează motoarele. Adică un post-rock melancolic, da’ nervos. Să vedem ce-or înțelege belgienii de la Dunk , unde ajung băieții ăștia să cânte în vara asta \m/ !!

 

Electric TuxedoYour Own MC (feat. JRozzi)   Piesă nouă de la Londra. Un electro-pop care are pasaje care-mi plac maxim  și unele care mi se par prea simple, prea rodate.  Versurile nu-s cele mai reușite, dar nah, ăsta-i popul. În schimb se scot la partea cu dansul. Tot nu știu când îi vedem live prin București.

Trip ManillaLin   Na, jmekerie ce-am găsit pe un raft ascuns. Acum vreo 2-3 săptămâni, vreo 10 piese lansate pe șest, cam deodată și cam de genul ăsteia pe care v-o dau azi. O bijuterie! Un folk experimental, executat la două voci, de o sensibilitate cutremurătoare. N-au live-uri încă, dar stau geană pe ei  ;).

 

RappyNimic greșit  Un rap din bejanie, de peste ocean, din L.A. , de la un raper plecat din Oradea. Bine făcut clipul, nah, se simte Holiudu.

One thought on “Sacoșa cu prospături #83

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s