Sacoșa cu prospături #86

Confuzantă…

to-confusion-element-of-confusion-tote-bag

Balkan TaksimZalina   Ce bass hipnotic! O ciorbă eclectică de ritmuri balcanice, psihedelic, folclor și electro. Se poate și dansa pe ea ;). Are de acum clip, unul de plin de simboluri prin care se simte mâna lui Cătălin Rulea.

 

Alex & The Fat PenguinsSomebody   Am pus piesa asta la un party și m-a întrebat cineva ce e, Foo Fighters sau Kings of Leon. Băi, da, are ceva din ambele. O fi de bine să te confunde cineva cu astfel de trupe :)?

SENSORLost in the sound feat. ROXANNE     Trupa asta are 20 de ani de existență și, la momentul ei, a făcut ceva vâlvă. Nu mă refer la episodul Eurovision :D. Ca să marcheze evenimentul au în plan un album, doar așa de amorul artei, fără vreo țintă comercială. Ăsta e primul extras de pe el. Un dub mellow, nu prea inventiv, dar pe mine m-a impresionat însă vocea Roxanei, o brașoveancă de 20 de ani, cu o voce versatilă și care ar putea cânta de la soul la heavy metal. Să mai auzim de ea, zic ;).

Days of ConfusionThe guest Când o trupă de progressive metal vrea să scoată o piesă despre iubire iese așa. Cu distors, cu versuri dureroase, cu un clip aproape violent. Că nu-i totul roz și numa’ fluturași în viață :).

Deja WhoThree Blind Mice  Uite o piesă indie pop care m-a făcut s-o ascult de mai multe ori. Pentru urechea mea profană aduce multă inovație sonoră. Interesantă și metafora șoarecilor orbi ;). Ați prins-o ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s