Sacoșa cu prospături #90

Sacoșa iepurașului e pe fusion :p

Screen Shot 2019-04-23 at 4.40.09 PM

Mars and Demons Sensory Overload   Când descopăr proiecte d’astea am mixed feelings. O dată-s nedumerit pentru cum plm n-am știut de ele până acum!! S-au ascuns de mine? Și înc-o dată-s extaziat de calitatea muzicală pe care o pot avea artiști români în nișe d’astea atât de slab promovate pe la noi. Deci, ascultați aici o simfonie fusion de muzică electronică, post-rock ,un pic de sunete goth plus un videoclip care pare DIY, dar foarte inspirat montat și care susține beton piesa.

 

steph. X GolstoxCeasul   Puștii ăștia au tupeu :). O dată pentru că la vârsta lor s-au gândit să-și facă un label al lor Further East Records. Apoi pentru că abordează un stil la care aparent generația lor nu aderă în masă. Hai succes și să ne mai auzim!

 

STEMASăgeata  Trupa asta revine după o mică pauză și își consolidează soundul retro-electro, cam unic de pe la noi. Primul extras de pe albumul ce va fi lansat prin toamnă sună bine, catchy găselnița din referen crudă, surdă, slută, mută, cruntă și rea :).  Un clip bun care îmi aduce aminte de SPNZTR de la RATB.

 

RoA Să fim Pădure  Din Brașov, pentru a doua oară în sacoșă, folk-X aka folk cu ceva sound fx. Un fel de dulceața de pe felia de pâine. Sensibile versurile.

 

Sebastian Burneci feat. The Jam CommunityWhere are you from ( Summer Jam)

   Jam-ul ăsta mă trimite într-o seară de august, sus la Pescărie’n Vamă, cu o Cuba libre în mână privind cum se hârjonesc pescărușii și timpul stă, nu te freacă nimeni la cap, mâinele e un concept nedefinit, totul e ușor. Probabil că în vibe-ul ăsta și ies piesele găștii din spatele The Jam Community. Să mergeți să-i ascultați, dar dați-le timpul și găndurile voastre, altfel nu merge 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s