Sacoșa cu prospături #96

O floare și patru sătăneli 😀

Screen Shot 2019-05-21 at 3.12.13 PM

Contraband XWeb spinner    Aripa prog a cuibului de Piatra scoate al treilea single de pe albumul care va fi lansat anul ăsta. Inventivă piesa, cu multe schimbări de registru. Hai cu albumu’!

Ana ComanRun    Eu aș face un test. Aș lua piesa asta și aș pune-o oamenilor la prima audiție. Pun pariu că sub 10% ar spune că-i cântată de o artistă din România. Bine de tot Ana & trupa! Și clipul m-a ținut în suspans, bine realizat. E primul ei videoclip și mă bucur că i-a ieșit așa bine. Nu mai stați în capul vostru, pare să ne transimtă Ana  😉

 

Sex Pula PistolMorții și roboții      Trupa asta e dată semnului ;P. O sătănelă de piesă pentru care sunt convins că ar fi exemplar pedepsiți de încuiații la minte. O mini-operă rock după mine. Și în continuare tot habar n-am cine-s trupeții ăștia. E o calitate muzicală acolo pe care parc-o știu, dar nu știu de unde s-o iau. Manele, trap, electro sau rock, tot le iese. Ochiu’ pe ei :D!

 

 

Cold BratsRepublic of dust  Exorcizarea continuă pe garage/noise/PUNK  proaspăt de la băieții ăștia pe care i-am ratat la ultimul gig și-mi pare tare rău. Marfă!!

 

Roadkill SodaMy Stretch of Dirt    Pfoaaa! Hai că simt că vine albumu’. N-are cum! Anu’ ăsta vine. O să ne tot dea câte o piesă d-asta și zbang albumu’. Revenind la piesă, câtă energie în piesă și ce vibe din epoca de aur a grunge-ului aduce! Parcă e și ceva stonner, da’ ce bine iese. Hai că m-am entuziasmat, dar e una din cele mai pe gustu’ meu piese de la ei din ultimul timp :). Bineee \m/!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s