Părerea mea

   Nu știu dacă e bine să amestec borcanele, dar mă sancționați voi dacă e cazul.

cafe

   E despre vot și implicare în viața cetății. Cred că nu zic prostii când spun că situația scenei underground are de suferit din cauza situației generale. N-ai infrastructură să te miști prin țară după concerte, nu mai ai săli. Teatrul, artele grafice, evenimentele independente se susțin cu greu doar din surse private, iar statul pare că investește doar în evenimente aducătoare de profit electoral.  Unele manifestări sunt doar pentru cine trebuie. Să mai zic de Colectiv! Dar de cenzura care se vede la orizont care a și mușcat  deja pe ici pe colo? Dar că s-au micșorat și mijloacele de deplasare spre evenimente  – care nu-s totdeauna centrale- pentru spectatori, acum cu goana după vrăjitoarele ride-sharing?

   Pare că acum țara e îndreptată spre conservatorism cu virtute de patriotism doar pentru că așa vor niște mușchi. Eu cred că undergroundul ar trebui să dea un semn. Eu mi-aș îndemna bruma aia de suporteri, de like-uri pe feisbuc sau ce platforme mai utilizați pentru a spune că votul fiecăruia contează. Ești trupă, club, festival, blogger sau label fă lucrul ăsta! Fiecare cu capul lui pentru că eu am încredere în judecata feliei astea din societate.

   Pe scurt, dacă rezonați cu ideea, faceți ce știți mai bine ca îndemnul să fie auzit. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Dacă nu rezonați, aia e, eu tot o să-mi fac treaba :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s