Sacoșa cu prospături #97

Numa’ una a mai fost luată de pe tarabă, restu’s virgine ;P

ZarcovInterzis Cluju’ alternativ, premieră la sacoșă. Voce feminină – nou venită în trupă, versuri în română, sonorități oarecum clasice de gen. Mă bucur că se mai apucă cineva de muzica asta în domnia electronicii. Au și un live pe 22 iunie în Cluj.

Kings are OverratedThe Same Al treilea single al timișorenilor. Trupă de electro-pop în care fiecare vine cu alt background muzical și la care vocea alternativului Ciprian Paroș de la The Case se reinventează. Fain clip, m-a făcut să caut unde s-a filmat că poate ;)…

Ovidiu NiculescuGropițe și riduri Actorul & solistul White Mahala are şi un proiect al lui. Un folk – rock în care se simt influențele greilor de gen de pe la noi. M-a atras titlul instant. E un cântec pe care-l văd cântat de un tip de peste 40 unei puștoiace de 20. Sincer, cu potențial de plajă’n Vamă. Și clipul te trage la vară.

IslazDrama bețivului din Muntenia Folc-rock de bătătură sau de băutură. Problema e ca băieții ăștia sunt profesioniști. Mesajul de început e din antropogeneza poporului român parcă, iar piesa e perfect adaptată mesajului. Vineri îi vedeți la DuDa. Hai , dați fuga :)!!

VerguraHome Există versiunea de minimal în zona clasică a muzicii? Mie așa îmi sună asta. V-o dau de final să vă liniştească. Sau nu? Un duet de pian şi vioara plus ceva efecte. Cu un videoclip ca un scurtmetraj de artă. Muzica lor m-a dus spre Lux Aeterna a lui Clint Mansell.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s