Sacoșa cu prospături #99

Mai e una pân’ la sută!! 😛

Screen Shot 2019-05-29 at 4.21.40 PM

Mindcage EscapeGranular   Revenire pe scena prog-metal. După o pauză cam mare și multe schimbări de trupă Mindcage Escape revin tare. Nice kick, cool bass. Hai cu live-u’ \m/!

 

GrimusDysfunctional   Un alt extras de pe Unmanageable Species. Numa’ bunătăți pe albumul ăsta care nu beneficiază de expunerea pe care ar merita-o. Piesa asta e ceva între DM și editors, iar vocea feminină de pe backing e foarte de impact. Like!

 

ZDAAntante    Asta intră la categoria “de unde a apărut” + guilty pleasure. Mi-a intrat în cap și am fredonat-o vreo 2 zile. Ia de căscați ochii la clip să vedeți ce de mesaje acolo 😉

 

BAȘKAAMR90    Iar o piesă de la nou apăruta Bașka din metamorfozarea Trip Manilla. Un arty trip-hop cu un fluviu de versuri bășcălios nostalgice. Claustrofobic clip, parcă simți transpirația și candeala ;). Let the river flow!

 

om la lunăLabirint   Mr Sensibility aka Doru Pușcașu ne lovește din nou la coraçon. Versuri, vocea lui tremurat-mușcată, fotografia de fundal din lyric -video și fontul folosit toate dau drumul la robinetul cu sensibilitate ascuns în noi. Da’ ce credeați că eu pun pariurile aiurea ;)?!

 

Coven ClashRocket Science  Indie garage rock cu accente psihedelice și valențe brit. Și-au cam găsit nișa și pun stăpânire pe ea nice&smooth ;). Recunosc locurile din clip ceea ce-mi dă și o idee pentru un articol viitor. Stay tuned :)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s