Doi mediciniști intră-n Control

by Andra Rotariu

Screen Shot 2019-06-06 at 4.52.11 PM

   Îmi plac raritățile, au un anumit farmec. Așa, ca Second Wave Live | Control, concert bine-venit și meritat după o pauză de mai mult de un an a trupei.

   Îmi place și punctualitatea. Au anunțat startul la 22:00 și așa a fost. Fiind Brutus în Control, începutul ne-a prins cam pe toți la bar, dar ne-a luat ușor, soft, “cu preludiu” cum a zis foarte bine Andra lângă mine.

Screen Shot 2019-06-06 at 4.52.56 PM

   Încep bine cu o piesă cu iz de Editors, intitulată Starting Over dacă am reținut bine. Se simte cum timiditatea se rupe și dispare când băieții sunt pe scenă. Continuă cu Lost Inside care a avut tot un început soft, foarte pe filmul meu și m-a trimis puțin cu gândul la When the sun goes down de la Arctic Monkeys.

Screen Shot 2019-06-06 at 4.53.54 PM

   Pe la mijlocul concertului, cu sala aproape plină, ne anunță Daniel că vor lansa un EP în toamnă și continuă bine de tot pe un ritm Radiohead-ish cu Peculiar despre care a scris Răzvan în sacoșa #99 bis 🙂 Trebuie să recunosc că la Heavy Heart am surzit puțin din cauza tobei lui Radu date puțin prea tare și a strigătelor entuziasmate din sală. Nu dau nume.

Screen Shot 2019-06-06 at 4.54.39 PM

   Începutul și finalul concertului fiind simetrice, ar fi fost nevoie de liniște și nu toți din public au simțit asta. Așa că, într-un mod foarte justificat, băieții s-au oprit, Daniel a ținut puțină morală și abia când s-au mai liniștit spiritele s-a terminat concertul cum trebuie.

   Și nu, nu este o fiță. Ar fi minunat dacă ne-am educa noi ca public și am veni frumos la evenimente la timp și ne-am purta discuțiile gălăgioase după concert, pe o terasă, ca să nu deranjăm artiștii și oamenii de lângă noi.

   Kudos Second Wave și ne vedem la lansarea EP-ului!

Screen Shot 2019-06-06 at 4.53.54 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s