Sacoșa cu prospături #100

Schimb prefixu’la sacoșe și trec la 3 cifre. Tot crește sacoșa și văd că vă place. Mulțam de băgare în seamă 🙂

100sh

 

DayDayDowntown  O bijuterie de-a lor pe care o cântă de ceva prin concerte are acum și clip. Un shoegaze dream pop cu final halucianant psihedelic. A nu se asculta la volan ;).

OutstormMuza    Stonăreala de la Iași. Are kick, are melodie, are versuri în română. Are și un aer de old time Cargo băgat la 220V. O să aibă și album nou. Cândva :).

Balkan TaksimAnadolka  Hop și al doilea single după ce primul,  Zalina, l-a impresionat pe Iggy Pop.  S-a ridicat stacheta și asteptările. Psychelctro de Balcani, unul dintre cele mai inovative sounduri din noul val. Habar n-am ce instrumente folosesc, dar unele sună hipnotic de bine. Nu m-am prins în ce limbă e piesa. Poate vă prindeți voi și-mi ziceți si mie 🙂

Mădălina Pavăl & Orchestra de Barockeri – Cântă-mi doina      Rămân în sfera Balcaniului cu fata care ne zice că oamenii se fac dor. De data asta cântă o doină. Habar n-am dacă e o reinterpretare a unui cântec popular, da’ nici nu contează.  Pentru prima oară la sacoșă, într-o versiune acompaniată de Orchestra de Barockeri, m-a încântat- da, ăsta e termenul- cu vocea ei.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s