Rainy Poetry Night

   by Andra Rotariu

   Știți cum e vara… n-ai stare. Așa că te urci în mașină, în tren sau într-un BlaBlaCar dubios și ajungi laaa… Cartfest ! Un mix frumos între un Street Delivery și un festival de muzică mai mărișor, Cartfest a ajuns anul acesta la a 6-a ediție. Imaginați-vă un fel de Teatru sub lună, dar ținut în comuna Cristian din județul Brașov.

cartfest1

Spectacole de teatru, concerte live, paradă de stradă, conferințe, dezbateri, proiecții de film în aer liber, lansări de carte, dar și activități de zi în natură pentru adulți și copii. Practic, o vacanță la țară într-o comună cochetă, pregătită de sărbătoare.” – descriere perfectă preluată din evenimentul oficial Cartfest

   Recunosc, nu știam de acest festival până să aterizez întâmplător aici. Păcat. Anul acesta am prins o singură zi, dar la anul promit să mă revanșez 🙂 Are un vibe mult prea bun.

cartfest3

   Fiind cam pe fugă, am reușit să îi văd doar pe oamenii mișto de la Cozy Poetry Night. Nu vă sună a trupă, nu? Ei bine, nu este în adevăratul sens al cuvântului. Proiectul aduce pe aceeași scenă niște poeți tineri extraordinari care nu doar recită creațiile proprii, ci sunt completați de vocea și clapa Ioanei și basul lui Adu de la Fine, it’s Pink și de track-urile lui Siberia. Ei trei se sincronizează perfect și rezultatul final e WOW! 

   Iași, you did it again! Iar ne-ai dat un proiect care să ne lase muți și să ne facă mândri :). Lorena, keep up the amazing work. La cât mai multe evenimente fără ploaie!

cartfest2

   Țin să o menționez și pe Maria care a deschis seara cu emoții nefondate. Mi s-a părut că momentul ei ne-a pus așa, la respect, de nu m-am clintit până nu a terminat. BRAVO!

   Cartfest, sigur ne revedem la anul pentru că am ratat prea multe anul ăsta. Uitați aici ce program au avut. Cozy Poetry Night, să știți că sunteți foarte faini și aveți un super potențial. O să fur puțin de la Răzvan și o să îmi asum eu pariul pe voi pe următorul an <3.

cartfest1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s