Sacoșa cu prospături #106

V-o dau și fug la Electric Castle VII să-mi dau cu părerea si d’acolo 😀

totebag

Breathelast.Ascuns în pereți | LAZERFACE Remix   Când o piesă e bună ea are mai multe vieți și depinde de cine mai vede câte o latură a ei ca să străluceasca din nou. Așa e cu Ascuns în pereți pe care LAZERFACE, care colaboreaza des cu rechinii, o ia și o îmbracă într-un sound electro cu derapaje trap/dub și care ar putea intra ușor în playlist de UNTOLD ;P. Uite așa intră rechinii în alte golfuri și fac victime prin alte ape ;).

E-an-naPielea   Uite acuș, pe 19 iulie, iese noul lor album –  Nesfârșite. Am ales piesa asta s-o bag la sacoșă pentru că e un pic altfel. Un fel de The Tiger Lillies metalizat cu insert de folk și chitară clasică. Care nu mergeți Electric Castle, dar mergeți totuși în zona aia de Românie, la Festivalul Celtic Transilvania VI, îi vedeți acolo. Să vă fie de bine :)!!

Standard Urbano & om la lunăLabirint (dream version)    Altă piesă bună care primește o haină nouă odată cu colaborare dintre Doru și reînvierea sub o nouă formă a trupei Oliver adică noul proiect Standard Urbano. Chiar e un dream version. Sunt cu ochii pe voi, faceți pași înainte ;)!

 

Bite your tongue!EVER RED  Al doilea single al proaspătului proiect de metal în care s-au băgat Mihai de la Breathelast. și sătmăreanul Lóránt . Un metal de exorcizat sufletele închise în colivia societății moderne. Nu știm dacă e doar un proiect de studio sau vor ieși la scenă. Depinde și de câte share-uri dați ;).

 

Umbra x Ana ComanCăzuți din lună  Era doar o chestiune de timp pâna când folk-rockerii romantici de la Umbra să colaboreze cu Ana și vocea ei. O simțeam în aer și uite că a venit. După cum mă așteptam e o potrivire tare faină între vocea lui Mihai și a Anei. Da’ ce-i dom’le cu luna asta de toata lumea o are în cântece și urlă la ea în ultimul timp 😉 ?!

PS. Ana deschide scena la Electric Castle 😉

The Sonic Taste (feat. Dribbler) – Different   Acești Kings of Leon de Bucharest l-au combinat pe Dribbler la un beat și au scos piesa asta de cântat la o beție în Vamă pe nisip la Arca. Au un vibe atât de rock’n’roll, contrar valului 2019, încât îți vine să-ți iei Harley-u’ la drum chiar dacă tu ești un nerd care nu merge nici măcar pe bicicletă ;P.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s