Sacoșa cu prospături #107

D-abia întors de la Electric Castle și mă aștepta sacoșa plină țipând să v-o deșert pe interneți 🙂

full

Lasagna & RochenrolÎnot spre soare     Geniale versurile! Cum să construiești un mesaj optimist din frânturi de pesimism. Proiectul lor de poezie pe muzică are din ce în ce mai multă consistență și în piesa asta își fac loc și ceva accente de jazz. Buuun!

 

Trip ManillaBloody way    Trip jazzy cu țambal, acordeon și o negociere între bucățile din tine bune și rele mișto scoasă la lumină în clip. E un grup de artiști care tot pendulează între Trip Manilla și Bașka, dar fără vreo finalizare cu live ;). Mai așteptăm mult?

 

Mădălina PavălTu știi ce șții    Încă o piesă din seria de Oamenii se fac dor a Mădălinei Pavăl &co. Doina electro sau cum să păstrezi un filon folcloric definitoriu pentru poporul român -doina- în actualitate. Așa faci când vrei să duci mai departe ceva. Pui ceva de la tine. Mulțumesc, Măđălina :)!

 

 

Thy VeilsSecrets   Proiectul de ambiental/electronic al timișorenilor care ajung mai ușor în Vest decât în București are o nouă piesă cu tot cu experiența vizuală livrată în clip. Cred că-i cam mișto la ei la concerte ;).

 

Frate GheorgheBună Ion  Piesa asta are aproape o lună de când e lansată și a trecut de 100k pe YT. Reggae mioritic. Sună viral. Nu știu mai nimic de fratele Gheorghe, dar aș pune pariu că e din Moldova de peste Prut și că satul Subcarpați nu e departe ;).

 

Vladimir Lumină în întuneric         Mastermindu’ de la sunet pentru o căruță de trupe din underground, component al Pinholes și The Brad Pits ( afaik) Vladimir și-a făcut pofta de a scoate un album solo. Solo ca și concepție pentru că la instrumentație au sărit frații în ajutor așa că albumul e plin de colaborări faine. Check it 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s