Sacoșa cu prospături #109

I dare you! Fiți sinceri și spuneți de câte trupe din sacoșa asta nu știați ;P.

virgin31

Sea SectionErgo    Al treilea single al nemțenilor. Nirvana & Alice in Chains offsprings on moldavian hills. Piesa asta mă bagă direct în filmul grungeului anilor ’90. Bine băieții! Vine un album pe care o să-l cumpăr negreșit ;).

 

ScartzZona Ciuc  Hip hop ciucan.  Scartz e parte din Combinații Letale. Groovy sound, like pentru chitara aia de pe refren, îmi aduce vibe-ul din anii de glorie ai rapului și hip-hopului. Cred că ăsta e și mesajul lor.

Abstract GraveDeja vu    Single de debut pentru proiectul în doi de prog/metalcore. Sună destul de brutal pentru un core, dar are și pasajele de progressive-rock inventive și melodice. Se cerea un proiect proaspăt în zona asta. Clipul pare un DYI cinstit și asortat cu piesa, dar nu prind faza cu partea color a lui din a doua jumate care pare că-i din alt film.

 

StashKilling me   Premieră & prospătură de la Studioul de Bază cu primul single al ieșenilor. Ce nume fain și-au găsit! Un blues interpretat în stil psihedelic pinkfloydish care m-a făcut să-i dau de vreo 10 ori repeat. Very good și de ținut urechea pe ei ;).

 

Katharos XIIICaloian Voices   Încă o premieră la sacoșă cu timișorenii care sunt pe o nișă a nișei cu stilul lor. DoomJazz aka dark post-jazz & doom metal. Îmi aduce aminte un pic de Wildhoney de la Tiamat, dar cu o voce feminină remarcabilă. Piesa este de pe noul lor album Palindrome. Băgați o ureche lungă 😉

 

Marius DașcăuMi-a părut bine… oarecum   Folk, folk, da’ cu un sound actual, puțin rock și versuri din care poți găsi idei pentru replici la o despărțire ;).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s