Sacoșa cu prospături #111

O sacoșă cu piese una și una și una ;P

tote111

BYTE YOUR TONGUE!Hope Al 4-lea single lansat de când exista trupa asta. Hope vine ca un burial metal, piesă numa’ bună de coloană sonoră de film horror. Poate asta au simțit și ei de au venit cu un clip cu imagini extrase dintr-un thriller clasic. Oare se pregătesc de un album release și poate un concert?

Sur AustruJabracie Arădenii născuți din cenușa Negura Bunget au, în nici un an de la înființare, deja album cu lansare pe 20 septembrie, Meteahna Timpurilor, și pe care-l promovează destul de intens în perioada asta național, dar și pe afară . Jăbrăcie, e ultimul extras de pe acest album. Black metal transilvan cu multe părți instrumentale și un intro demențial în care te vrăjesc cu un fluier ca apoi să prăvălească peste tine distorsuri și versuri apăsătoare. P.S Așa am aflat și eu că jăbrăcie înseamnă mișelie, faptă rea ;).

Dimitri’s BatsJust a little bit O piesă mai spre indie rock cu ceva electro/synth. Foarte dansabilă și degrabă prinzătoare de ureche. Videoclipul e surpinzător pentru iar pentru el Radu Osaciuc, vocalul, și-a sacrificat podoaba de păr spre binele trupei. Așa da sacrificiu. You crazy :p!

Petre Ionuțescu & Daniel DorobanțuArise Trompetre și Daniel fondatorul Thy Veils, ambii din Timișoara, capitala electro pe România, au scos bijuteria asta. Electro ambiental combinat cu jazz pe trompetă și pian. Chill cu stil.

Phonic BombWinter (Music Log 1) Rock instrumental jazzish spre experimental de la brașoveni. Ăsta e primul release din, cred, un proiect mai amplu. Pentru că trebuie să continue vă dau ghes și linkul lor de patreon pentru că artistu’ bun cu cheltuială se ține 😉

https://www.patreon.com/PhonicBomb

Roadkilll SodaNopți/Vino,Doamne! S-au alăturat și ei campaniei Romănia are sânge de rocker și ne-au dat varianta stoner a piesei lui Valeriu Sterian. Genial! Și demersul și varianta lor. Big up \m/!

Asta a fost.

tote111

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s