1K Challenge #1 – Trip Manilla

Când m-am apucat de treaba asta cu documentatul fenomenului underground a fost pentru că simțeam că fac parte din el și voiam să-l fac să meargă mai departe. Sunt multe de vorbit despre asta, sunt și mai multe de făcut însă. Unul din lucrurile pe care simt și știu că se poate face este, cum se zice pe engleză, self-sustaining, adică ia shareuiți-vă între voi, fraților!

Da, uneori se întâmplă să vă susțineți între voi, dar se poate și mai bine așa că rubrica asta este doar o propunere pentru voi. O să vin cu câte o piesa care-mi place mie, peste care au trecut câteva luni de la lansare și care cred că merită să treacă de 1000 de view-uri pe yt – n-am găsit alt obiectiv mai accesibil, poate-mi propuneți voi altul-. Cu ajutorul vostru, al share-ului pe paginile voastre de trupe/artist sau personale, în caz că rezonați cu trupa, cu piesa, putem face ca piesa să ajungă la cât mai mulți. Per ansamblu, dacă lucru ăsta devine o cutumă va crește tot fenomenul underground. Dacă voi nu cântați într-o seară și fanii voștrii vor să iasă sunt ceva sanse să se îndrepte spre un share de-al vostru, nu :)?

Primul challenge merge spre Trip Manilla și Ding Dong-ul lor. O piesă trip-sensibilă despre întrebări fără de răspuns și răspunsuri venite fără să fie vreo întrebare. Cât de scormonitor e insertul ăla de ding dong, cât o concluzie de viață. Și ce mișto se compun vocile lor! Dacă descoperiți secretul de la final țineți-l pentru voi 😉 Hai s-o dam mai departe!

One thought on “1K Challenge #1 – Trip Manilla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s