Sacoșa cu prospături #118

Comebacks, follow ups and cross team work. Cam asta ar zice un corporatist despre sacoșa asta  😜.

Screen Shot 2019-10-14 at 4.55.01 PM

Aeon Blank feat. Ana ComanFluturi albi       După o perioadă mai low profile Aeon Blank revine cu un nou album, Dystopia, pe care-l va lansa pe 23 octombrie în Quantic. Așa ar suna o introducere seacă, dar când aruncă pe piață o piesă ca asta n-ai cum să n-o lauzi. Amestecul de voci Emil & Ana, cel putin din parte a piesei, e  răscolitor de-a dreptul. Ceva m-a dus spre Summer Wine al  lui Ville Valo de la HIM cu Natalia Avalon 😎. Trebuie să remarc că pe unde și-a băgat Ana vocea au ieșit mici bijuterii, indiferent de stil.

Electromagnetic InterferenceMayfly     O piesă aparte de la Emi. A treia pe care o ascult de pe recent lansatul lui album, I’m bright, și surprize una după alta. Bine, știu că e Mr. Sensitivity, dar de data asta s-a dus direct în locul ăla din suflet. O piesă despre aici și acum cu un DYI lyric video chiar potrivit.

Second WaveHeavy Heart    Hai că se face de-un EP deja, dacă nu chiar album cu piesa asta. Lansată în Control la Stray Night #1 cu colegii din gașca Stray Lights piesa se înscrie în soundul ales de duo-ul bucureștean, alternativ la bază, cu inserturi din shoegaze și post-rock. Dacă te prinde în offside lasă urme 😏.

Loud Inc.Allein unter Allen    Ei da, asta da premieră! E prima oară când avem marfă nemțească prin sacoșă 😜. Bine, în afară de Maria, atmosphere și vodka nu înțeleg nimic, dar le iese bine r’n’r -ul ăsta pe upbeat. Alles gut 😎!!

ASTRONOTSSpre Univers   Al doilea single al trupei de chill trap după Nevoie de spațiu. Pare că se construiește o poveste de love in space. Videoclipul ne zice Va urma …

Băieți CumințiPlâng în Auchan (metal cover by Vlad Enescu)    Băi io asta vreau în underground. Să văd cum preteniile se transformă în fusion și coveruri spre binele tuturor fără să se supere nimeni și să se dea cu curu’ de pământ. Aici avem o transformare a piesei raperilor cuminți în tonalități de metal/post rock după urechea lui Vlad de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut. Cheers!

 

2 thoughts on “Sacoșa cu prospături #118

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s