Sacoșa cu prospături #119

Sacoșă de vineri, toamna…

Screen Shot 2019-10-18 at 5.12.19 PM

 

Olly of QueensFunkedelik ft. Ovidiu Antonescu    Prima piesă cu clip de la funk-rockerițe și totodată prima prezență a reginelor la sacoșă 😎. Plus Ovidiu la sax tenor, să nu uit să-l menționez și să fiu acuzat de discriminare 😛. Bine că și-au luat inima în dinți să iasă cu piese compoziție proprie după ce și-au făcut mâna cu coveruri. Sună chiar bine. Funk rock văratic cu saxofon și un pic de flaut. Senzație creată poate și de clip. De ce nu l-or fi scos mai devreme?

 

Bite your Tongue!Molia    Strike 6 de la băieții ăștia. Mă răscolesc piesele lor, au o doză de adevăr brutal servită auditoriului. Acum o bucată nu așa de dură sonor, dar compensează la capitolul ăsta cu versurile. Abia aștept un live cu ei!

 

byronConsumatori de vise   O nouă piesă de pe Nouă, noul album byron. Turneu cu 12 orașe pe traseu și cu oprire și în Buucrești pe 9 noiembrie la Arenele Romane. O piesă protest, despre bule, manipulare, fake news, deci despre societatea actuală și cum a ajuns ea, din vina noastră și din lipsa noastră de implicare. Un mod asertiv de a livra mesajul F**k the political class.

CRIZE feat Chimie OficialMijlocul pustiului  Până vine lansarea oficială plus clip de pe 6 noiembrie din Expirat ascultați bijuteria asta aici. E cea mai mișto piesă a lor de anu’ ăsta, după mine. Are dramă, fior, dropuri, shadow pe voce, o dă și hip-hop cât trebuie.

 

Via Dacă ft. Frate GheorgheArde pădurea   Încă o reacție muzicală din zona verde. Încă o modaliatate de a transmite mesajul că ne ARDE PĂDUREA, băi!!! Ne dăm foc planetei ca proștii! Via Dacă are deja o legătură/brand cu pădurea, ea fiind cumva prezentă în mai toate cântecele lor. Probabil pădurea le e și studio și loc de inspirație. Alături de cea mai originală și mișto voce de reggae de la noi, cea a Fratelui Gheorghe, au pus-o de-o piesă-protest tare sensibilă. Sper să ajungă la cât mai multe urechi, creiere și inimi mesajul lor.

 

Barely RebelWrong side of Heaven   A doua piesă de la aproape rebelul Meercha și iar cu Alexu care și-a băgat deștele prin partea muzicală. Cu ocazia asta se bifează și primul clip al proiectului ăsta ( în care-l regăsim de Cătălin, bassistul din om la lună). Are români prin ea, o bag la sacoșă deși ei prestează prin Londra. O baladă alternativ rock care mă duce spre Goo Goo Dolls. Spor la băieții!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s